joi, 22 martie 2012

Top 3 reclame tâmpite...

și când spun tâmpite, sunt chiar tâmpite și mă întreb de ce ar plăti cineva pentru a obține așa ceva?
Locul 3. - Reclamă Orange


Din punctul meu de vedere, această reclamă îndeamnă la ”furt” (trebuie să-l fraieresc pe angajator). V-ați gândit că îl angajează și trebuie să meargă cu motorul? Dacă își rupe sărmanul gâtul? 

Locul 2. Cașcaval Delaco

Ce ar trebui să înțelegem din reclama asta? nu are nici un sens - cel puțin din punctul meu de vedere.

Locul 1. Reclamă la PROFI



O reclamă care pe mine mă face să nu intru în magazinul ăsta niciodată; dacă dau de nenea ăla (Dumnezeu să-l ierte)?

Dacă mai aveți și alte reclame ”tâmpite” sau neînțelese...vă aștept cu comentarii.

marți, 20 martie 2012

Băieți deștepți...

Redau mai jos un articol de pe site-ul http://ro.stiri.yahoo.com

Iata o idee atat de traznita, incat ar putea fi considerata de unii geniala. Cel mai mare site de torrenti din lume va inventa astfel pirateria vesnica, fara bariere si oprelisti.
The Pirate Bay a publicat pe blog un articol care anunta ca a luat decizia de a-si muta serverele in spatiu. Ele vor fi purtate de niste drone, controlate prin GPS, iar in acest fel FBI-ul nu va mai putea sa le opreasca, sustine organizatia.
The Pirate Bay detaliaza ideea. Se pare ca aceste drone vor redirectiona aleatoriu traficul de pe un server pe altul, astfel incat semnalul sa nu poata fi oprit niciodata.
"Ca sa ne opreasca, vor trebui sa porneasca un atac cu avioane de lupta si sa distruga fizic aceste servere, iar asta va insemna un act de razboi", explica administratorii celui mai mare site de torrenti din lume.
Nu ne mai putem limita la mantinerea serverelor pe pamant. Aceste Statii "Low Orbit Server" (LOSS) sunt doar prima incercare. Cu transmitatoare radio moderne, putem asigura viteze de 100 Mbps per nod, pana la 50 km altitudine, sustine organizatia.

De-ar fi alegeri în fiecare an...

ce bine ar fi.
Primăria Craiova anunță că mâine, 21 martie, încep lucrările de reabilitare a străzii Brestei.
În prima etapă lucrările se vor desfăşura sub trafic, afectând în special zonele în care se va supralărgi partea carosabilă.
În etapa a II-a sectorul respectiv de drum va fi închis circulaţiei rutiere, traficul auto şi traseul de autobuze nr. 2 R.A.T. urmând a fi deviate pe relaţia: str. Brestei – str. Pelendava – Calea Severinului – str. Maria Tănase – str. Brestei, sau pe varianta retur. (www.gds.ro)

luni, 12 martie 2012

Mândru că-s...

român...sau dac?!?!
Cred în conspirații? Da, dacă la baza lor se află un ”oarecare” fundament.
Revenind, sunt de părere că, la baza unui grup puternic stă mândria de a aparține grupului a fiecărui individ.
Tactica Divide et impera  atât de bine folosită la 1848, poate fi folosită la un rang cu mult mai însemnat -  motivul? nu-l pot enunța, deocamdată.
Eu, unul nu pot să cred că poporul român s-a format cu intervenția importantă a romanilor ce au reușit să cucerească doar 14% din teritoriul dacilor și au stat in jur de 160 de ani (asta dacă nu mă înșel).
Noi, ar trebui să credem că într-un timp atât de scurt, toți dacii au învățat limba latină și au renunțat la întreaga cultură. Să nu uităm, că dacii nu erau un popor înapoiat...drept dovadă stă încălzirea prin pardoseală pe care o foloseau.
O teorie (asta nu e enunțată de mine), ar fi că...dacii ar fi vorbit o limbă înrudită cu, sau chiar, limba latină. Ceea ce se leagă un pic: Primele însemnări în care Tracii (”neamul” dacilor) sunt amintiți sunt ale lui Homer în Iliada și Odiseea - unde sunt amintiți ca fiind aliați ai troienilor. Legenda romană, amintește că după Războiul Troian prințul Troiei Aeneas a navigat peste Marea Mediterană până în Italia, fondând Lavinium - un port la 53 Km de Roma
Mai multe detalii puteți găsi aici.
Întrebarea mea, este de ce? de ce ar încerca cineva să ne țină ”adormiți”, cu dorința de a ne lepăda de ceea ce suntem? Poate din cauză că avem un moț? acela de a fi singurul popor din Europa care se mai află pe teritoriul unde s-a format? Sau...de teamă...că așa ”mici”, cum am fost și suntem văzuți, nu ne-a cucerit nimeni...
Până vom afla de ce...eu rămân mândru că sunt român, un pui de Dac. 
Prin mândria de a aparține unui popor ce a scris istorie în Europa putem redeveni cei ce am fost - mândri și egali cu ”ceilalți”.

vineri, 9 martie 2012

Surpriza fetelor din firmă...

În această dimineață, pe birou m-a așteptat o surpriză din partea colegelor
Din partea tuturor băieților din firmă:
Vă Mulțumim!

joi, 8 martie 2012

8 Martie - Ziua Mamei...

Pentru toți cei care au fost ”șoimi ai patriei” și își mai amintesc...

De ziua ta mămico


De ziua ta, mămico, 
În dar ți-am adus inima 
și crede-mă, mămico, 
Un dar mai frumos nu se putea. 

Am vrut sa-ți culeg o floare, 
Un mic ghiocel frumos, 
Dar până la urmă moare 
Și cui e de folos? 

Am vrut să-ți culeg steluțe, 
să-ți fac un frumos colier, 
Dar cine nu știe oare 
Că în zori steluțele pier? 

Am vrut să-ti culeg o rază 
De soare, să-ți prind în păr, 
Dar tu strălucești mai tare 
De dragoste și dor.

vineri, 2 martie 2012

Doar ce am primit pe mail...

Dragi prieteni europeni,
În doar câteva zile, Comisia Europeană va incerca printr-o ultimă manevră disperată să reanimeze tratatul ACTA. Dacă intervenim acum, atacul global asupra libertății Internetului se va încheia.

Suntem atât de aproape să câștigăm! Petiția noastră de 2.4 milioane de semnături a uimit politicienii din întreaga Europă și a oprit cenzura. Comisia Europeană a fost prinsă pe picior greșit și speră că, prezentând tratatul ACTA la un nivel superficial la Curtea Europeană de Justiție, va primi undă verde pentru ratificare.

E timpul să ne unim din nou vocile, pentru a fi siguri că decizia Curţii Europene va lua în considerare toate consecinţele legale ale ACTA şi va reflecta adevărul în ce priveşte atacul direct asupra drepturilor noastre.