miercuri, 7 septembrie 2011

Un mare...fâsss....

sursa foto: www.webphoto.ro
Întotdeauna, am așteptat ”lovitura de geniu” din partea celor ce au dovedit de-a lungul timpului că nu au acel ”je ne sais quois”. Ne încăpățânăm să credem cu tărie că nimeni nu-i ca noi...noi suntem buricul pământului și restul se învârte în jurul nostru.
Așa suntem noi românii...ne facem iluzii că printr-o mișcare de ”geniu” a unuia dintre noi, sau poate chiar a propriei persoane, dăm lovitura...dar se pare că întârziem lovitura...
Am văzut aseară înainte de începerea meciului, ”suporterii” care dădeau fel și fel de pronosticuri, cu scoruri de neprezentare a echipei adverse...probabil de vină era euforia că, în sfârșit, avem un stadion cum ar fi trebuit să avem pe vremea lui Hagi și ai lui; sau poate forma mai slabă prin care trece echipa Franței...dar să nu uităm că Franța poate alinia în orice moment 2 reprezentative care să ne scoată fotbalul din cap.
Suntem în urna a IV - a dintr-un singur motiv, valoarea.
În schimb, avem un stadion frumos...care vazut de ”sus”, luminat...arată superb...dar dacă ne uităm la gazon...parcă ar fi venit Paștele și toți cei 55 000 de spectatori au luat câte o brazdă să o pună în fața ușii.
Dacă aș fi în locul lui Oprescu...i-aș pune pe ”responsabili” să mănânce gazonul care a mai rămas...și să pună altul...de valoarea banilor investiți...nu unul luat în cutie...din hypermarket...
Până atunci...se pare că avem un nou imn...;)

0 comments:

Trimiteți un comentariu