luni, 14 noiembrie 2011

Ne stingem încet...

Sursa imagine: www.adevarul.ro
...dar sigur. Deunăzi, la semafoare, am văzut o ”puzderie” de puradei, mai albi sau mai ”bronzați”, și mă gândeam...cam câți ”din ăștia” țin în spinare...să-i număr și pe mă-sa și pe ta-su...care stau în părculețe (în apropierea semafoarelor) pentru ”protecția” ”mijloacelor fixe” din ”firma” atât de profitabilă? Spun profitabilă pentru că dacă nu ar fi fost, cu siguranță, nu perseverau în a turna pe bandă rulantă puradei sau în a ”angaja” forțe proaspete.
Caragiale ”râdea” de mamițe, conițe și mam'mare,  dar cred că în sufletul său realiza că va veni vremea când vom fi ”cuceriți” încet și sigur de prostie, ignoranță și aroganță.
Ne stingem ca popor, și nu știu dacă în 10 sau 20 de ani vom mai vorbi de poporul Român - în adevăratul sens al cuvântului...vom ajunge niște ”triburi” răspândite pe teritoriul României actuale.
Nu vreau să mă înțelegeți greșit, nu instig la violență împotriva vreunei etnii...instig la ”violență intelectuală” împotriva ignoranței și a prostiei  (a ”statului” român). Sunt de părere că din ”rahat” nu poți face ”miere”...atunci când IQ-ul multora din cei care ne înconjoară poate fi confundat cu valoarea tensiunii arteriale, materialul genetic și nici educația pe care o oferă nu poate fi prea bună.
Și mă gândesc, cu durere, și știu că la fel ca mine mai sunt și alții, care gândesc de 2-3 ori până vor face un prichindel ce ar putea pune umărul la creșterea neamului ăsta amărât, iar cei despre care aminteam mai sus toarnă pe bandă rulantă câte unul pentru a putea trăi din alocațiile pe care...culmea tot eu o plătesc, că acei ”părinți” consideră că e un drept și nu o binecuvântare abilitatea de a da viață.
Aș întreba pe ăia ”pe care i-am votat”:
Noi încotro?!?

6 comentarii:

  1. Domne asta cu rahatul si mierea...e rahat turcesc?
    In mod teoretic cred ca se poate topi si printr-un procedeu complicat...Pana atunci niste vorbe de duh:
    De ce fac albinele miere?Ca au regina ca daca aveau presedinte faceau rahat!
    Cine umblă cu miere se mânjeşte şi pe buze. Lucrul amestecat, pute a căcat. ...
    In final o reteta: http://veronica.forumhit.ro/t4113-melci-cu-miere-si-rahat Vezi ca se pot combina?
    Ultima is gata promit!
    "Citează
    5 2
    O relatie este ca un butoi cu rahat, care are deasupra un strat de miere.
    Grosimea stratulei de miere difera, de la caz la caz.

    Cand simti ca mierea e pe duca, intorci butoiul. Dupa ce te saturi de rahat, il intorci iar...si tot asa.

    Ideal este sa ai ceva miere cat mai mult timp. "

    RăspundețiȘtergere
  2. si cand se va fi terminat mierea? ce faci? ca ramai decat cu rahatul...gandeste-te bine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite niste articole care raspund la intrebarea finala:

    http://turambarr.blogspot.com/2011/03/educatie-minca-tz-ash.html

    http://turambarr.blogspot.com/2009/03/tranzitia-demografica-in-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Complicata problema; si uite asa Dan devine treptat un nationalist convins:); in mod normal ne vor depasi ciorile; dar eu tot mai sper ca se va naste cat de curand un Antonescu sau Zelea Codreanu.
    Romanii nu mai vor copii: ba le e lene sa ii creasca, ba ca vor sa isi traiasca viata (si la 40 de ani dupa ce si-a irosit vlaga toarna un copil bolnav sau handicapat), ba prefera sa creasca un caine urat mirositor sau un pisic cu purici; si cea mai penibila scuza ca n-au bani sa-i creasca; niste idioti; bunicul meu, au fost 10 frati; 5 au murit de mici si 5 au trait; n-au avut nici un venit in bani pana la colectivizare, decat ce scoteau din pamant; au trecut foametea din anii 50 cu paine si untura; si au trait - ba chiar pana aproape de 90 de ani; daca si strabuncii mei faceau doar un copil sau doi, acu nu mai avea cine sa scrie la tine pe blog :)).
    In fine, noi ca neam purtam toata vina; am uitat de credinta, de cinste, de onoare; am uitat ca, casatoria este data spre nasterea de copii si nu spre scalabmaiala, curvasareala sau pierdere de timp; tiganii n-au uitat asta; pentru ei copii sunt cel mai sfant lucru; romanii in schimb ii arunca la gunoi, fac avorturi; nici cel mai de jos animal din regn nu isi leapada copiii.
    Si dupa aia de mai miram de unde atatea blesteme pe capu nostru. Mai sunt si scursurile alea de sus care dau bani/alocatii la toti tiganii puturosi sa isi creasca puradeii, cand bani ar trebui sa primeasca mai intai salariatii in functie de numarul lor de copiii; au taiat concediul si indemnizatia mamelor; au inchis si distrus in mod intentionat spitale, in timp ce ei se trateaza la Viena; si cica sa nu ii impusti direct in ceafa pe stadioane. Niste javre tradatoare.

    Oricum, un articol mai fain ca de obicei :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihai pe cand iti faci un blog? Sau poate te angajeaza Dan la el...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sti doar ca sunt ocupat cu alte activitati. De blog chiar nu as avea timp; si oricum as scrie numai balarii "de sorginte fascista" cum ar zice tovarasul Ilici :)); pana una alta imi poti vizita site-ul sa imi faci trafic :D.

    RăspundețiȘtergere