luni, 5 decembrie 2011

Inspecția, blocatul și...umflatul...

La fiecare 2 ani...toți (aproape toți :) ) șoferii merg la I.T.P.- locul unde speri că mașina ta este încă în starea în care a ieșit din fabrică ( =)) vise tată).
Eu, unul, mi-am îngrijit mașina cât de bine am putut...și drept urmare...azi...am ”trecut” inspecția tehnică foarte repede și din prima - că unii mai sar în portbagaj că poate se oprește mașina. Am plătit taxa (un 80 RON - așa că se poate) și când să primesc Green Light la plecare...surpriză de la ”calculator” (așa i-a zis băiatul ăla, că așa a dat calculatorul): Mașina este blocată pentru supra inspecție... Imi zice băiatul că e repede că vine unul de la R.A.R. și se uită și apoi sunt liber...OK zic eu...asta era la 11:10 ...pe la 12:00 vine un ”tataie umflat” cu o mașină de servici, pe care dacă o puneam pe stand...nu ar fi trecut Inspecția niciodată...se uită la mine...și zice: ”bine că am venit repede...”...fierbeam...dar îmi aminteam ce a zis ”băiatul” că ăștia te vânează și ai probleme...mi-am mușcat buza și am tăcut...dar...mă gândeam așa...o treabă de 15 minute...se poate transforma într-o așteptare de 1-2 ore...că ”vine repede” un inspector...
Mama voastră...să așteptați și voi cum vă așteptăm noi pe voi...

3 comentarii:

  1. Total de acord...dar totusi te-ai tzapit...am eu pe unii de fac cu 60:D

    RăspundețiȘtergere
  2. astia cu 60 cu ce altceva se mai ocupa?:D...am preferat la astia ca data trecuta am platit 50 si am stat o ora jumate sa imi ia turatia...oi fi eu de vina?

    RăspundețiȘtergere
  3. Naspa faza cu blocatu calculatorului... Oricum RARu e de rahat.

    RăspundețiȘtergere