duminică, 17 iulie 2011

Harry Potter, Talismanele Morții și influența oltenească

Poza nu este recentă
De ceva timp, ne putem lăuda că, în sfârșit, Craiova a intrat pe harta orașelor cu cinematografe 3D - Primul Cinema Modern și al doilea Cinema Patria.
Am mers, pentru prima dată în Craiova, la un film 3D la Patria...rulează filmul Harry Potter and the Deathly Hallows Part2. Filmul este foarte bun, cu un final bine gândit...mai ales, atunci când...:) neah...vă las pe voi să decideți...
În primul rând, eram foarte curios cum arată cinematograful după "renovare". Se pare că renovarea a constat, doar în montarea echipamentului pentru proiectarea filmelor 3D, și vreo 6 aparate de AC (probabil de 9000 BTU :P).
Ca idee...aș fi fost plăcut impresionat....dacă ar fi dat o mână de var pe peretele de proiecție (chiar se observau dâre pe el).
Scaunele...au rămas, din păcate, aceleași, cu aceleași tapițerii pline de praf, bureții mâncați și incomode până în pânzele albe...iar din păcate persoanele care se așează pe ele...sunt la fel, needucate și lipsite de respect...aproape o oră să auzi ronțăitul zgomotos al persoanelor din jur...și să fii atent și la acțiune...cam greu...(după o oră au terminat pop-corn-ul), după...ne sună telefoanele mobile...care nu pot fi închise sau puse pe silent - poate fi ceva important, ca de exemplu descrierea genții de plajă pe care doamna din spatele meu a avut-o ieri la ștrand....sau să țipi în gura mare...că "i-ai mai explicat că te duci la film, și că vii acasă după ora 8".
Una peste alta, se poate spune că imaginea, sunetul proiecției și calitatea ochelarilor este foarte bună...
Cu mai multe investiții, ar putea face față concurenței, chiar a unui cinema de MALL.


LE: Am uitat să vă spun că pe toți pereții sunt afișe (scoase la o imprimantă cu tuș) pe care scrie ”Nu atingeți lentilele ochelarilor...” ...ghiciți ce făceau toți în sală? ștergeau ochelarii...cu tricourile ;).

4 comentarii: